Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

fb gray

Aπόφαση Θεοχάρη: με απευθείας ανάθεση μίσθωση τουριστικών καταλυμάτων

Με πρόσχημα την κάλυψη αναγκών δημόσιας υγείας επιτρέπεται με τροπολογία η μίσθωση με απευθείας ανάθεση τουριστικών καταλυμάτων σε όλη την επικράτεια •Στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται το κόστος και θα καλυφθεί από το υπουργείο Τουρισμού.
Ακόμα μία κίνηση ρουσφετολογικού χαρακτήρα από την κυβέρνηση. Με πρόσχημα την κάλυψη αναγκών δημόσιας υγείας επιτρέπεται με τροπολογία η μίσθωση με απευθείας ανάθεση τουριστικών καταλυμάτων σε όλη την επικράτεια.

Σύμφωνα με αυτή την τροπολογία, με απόφαση του υπουργού Τουρισμού κατόπιν δημοσίευσης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, είναι δυνατή η μίσθωση με απευθείας ανάθεση κυρίων ή μη κυρίων καταλυμάτων στο σύνολο της επικράτειας.

►Η τροπολογία

 

Οι εν λόγω μισθώσεις, πάντα σύμφωνα με την τροπολογία, δεν μπορούν να έχουν διάρκεια πέραν της 31 Οκτωβρίου 2020. Το κόστος υπολογίζεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ και θα καλυφθεί από το υπουργείο Τουρισμού.

Οι λεπτομέρειες αναφορικά με το χρόνο μίσθωσης, τον τρόπο αποζημίωσης των τουριστικών καταλυμάτων, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία σχετικά με τη διαχείριση αυτών, θα καθοριστούν με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:efsyn.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.