Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

fb gray

Αντώναρος επικαλούμενος “πολύ καλή πηγή από την καρδιά της κυβέρνησης”: Στο Μαξίμου φοβούνται αγωγή, σκέπτονται και την απόσυρση του σποτ …

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, με ανάρτησή του στο twitter επικαλούμενος “πολύ καλή πηγή από την καρδιά της κυβέρνησης” αποκαλύπτει οτι στο στενό επιτελείο του Πρωθυπουργού έχουν πανικοβληθεί από το πρωτοφανές φιάσκο-πρόκληση με το ανεκδιήγητο σποτάκι του ΕΟΤ και πλέον ζητούν εξηγήσεις για το τουριστικό σποτάκι και τα προβλήματα που προέκυψαν.

Μάλιστα πλέον φοβούνται και το ενδεχόμενο η γαλλική εταιρεία από την οποία αντέγραψαν οι ιθύνοντες του σποτ, το σλόγκαν, να προχωρήσει σε αγωγή! Μάλιστα όπως αναφέρει κάποιος από το Μαξίμου έχει ριξει στο τραπέζι και τη λύση της άμεσης απόσυρσης του πολυδιαφημισμένου σποτ…

“Μαθαίνω από πολύ καλή πηγή-από την καρδιά της κυβέρνησης-ότι από το Μαξίμου ζητούν εξηγήσεις για το τουριστικό σποτάκι κ τα προβλήματα που προέκυψαν. Με κίνδυνο αγωγής από γαλλική εταιρία καλλυντικών κάποιος κυβερνητικός παράγοντας αναρωτήθηκε αν πρέπει μάλιστα να το αποσύρουν” αναφέρει ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο Ευ. Αντώναρος έκανε λόγο και για «φάουλ» του διαφημιστή:

«Οταν ένας διαφημιστής — καλός κατά τα άλλα όπως μου λένε όσοι ξερουν την πιάτσα — χρειάζεται 264 λέξεις για να δικαιολογήσει ένα διφορούμενο και, κατ΄εμέ, πολύ soft σποτάκι που σκαρφίστηκε, δεν υπάρχει καλύτερη ομολογία για το φάουλ που έγινε.»

 

Μαθαίνω από πολύ καλή πηγή-απο την καρδιά της κυβέρνησης-ότι απο το Μαξίμου ζητούν εξηγήσεις για τ τουριστικό σποτάκι κ τα προβλήματα που προέκυψαν. Με κίνδυνο αγωγής απο γαλλική εταιρία καλλύντικών κάποιος κυβερνητικός παράγοντας αναρωτήθηκε αν πρέπει μάλιστα να το αποσυρουν!

147 people are talking about this
 
 
 

Οταν ένας διαφημιστής — καλός κατά τα άλλα όπως μου λένε όσοι ξερουν την πιάτσα — χρειάζεται 264 λέξεις για να δικαιολογήσει ενα διφορούμενο και, κατ΄εμέ, πολύ soft σποτάκι που σκαρφίστηκε, δεν υπάρχει καλύτερη ομολογία για το φάουλ που έγινε.

πηγή:thefaq.gr
Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.