Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

fb gray

Μπουγέλωσαν τον Νίκο Χαρδαλιά σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

Επεισοδιακό αποδείχθηκε το γεύμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά με τον υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν γυναίκα που τους πλησίασε "μπουγέλωσε" τον Νίκο Χαρδαλιά .

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια γεύματος του κ. Χαρδαλιά με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), Θεόδωρο Καράογλου, σε εστιατόριο στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η γνωστή Θεσσαλονικιά, Ι. Κ., που δηλώνει παρουσιάστρια και έχει απασχολήσει παλαιότερα τα ΜΜΕ, με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς για το ζήτημα του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων, πλησίασε το τραπέζι των δύο υφυπουργών όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους.

Αρχικά τον προσέγγισε φιλικά, λέγοντας «είσαι φοβερός, έσωσες την χώρα», του ζήτησε να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία, ωστόσο όταν έφτασε κοντά του, πέταξε ένα ποτήρι με νερό προς τον Νίκο Χαρδαλιά.

Άμεση ήταν η παρέμβαση της ασφάλειας των δύο υφυπουργών, οι οποίοι προχώρησαν στην προσαγωγή της, ενώ η Ι.Κ. φώναζε μεταξύ άλλων «καταστρέψατε την Ελλάδα».

Μάλιστα η ασφάλεια κατάσχεσε το κινητό της φίλης της που τραβούσε βίντεο εκείνη τη στιγμή.

«Άθλια και αυτονόητα καταδικαστέα» η επίθεση κατά του Νίκου Χαρδαλιά τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

πηγή:avgi.gr

 

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.