Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

fb gray

Βαριά καταγγελία Πoλάκη στη Βουλή: Πάνε να αλλάξουν την δωρεά του Ιδ.Νιάρχος για να «επιδοτηθεί» η Aegean με αλλά 13 εκ. από την χρηματοδότηση του ΕΚΑΒ

Για ακόμα μία φορά, ο Παύλος Πολάκης κατήγγειλε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την Τρίτη στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, πως η τροποποίηση στη σύμβαση δωρεάς του Ιδρύματος Νιάρχος γίνεται με μοναδικό σκοπό η κυβέρνηση να «σπρώξει 13 εκατομμύρια ευρώ στο Βασιλάκη της Aegean».

Ο Παύλος Πολάκης σχολιάζοντας σε ανάρτησή του στο facebook τα όσα είπε στην χθεσινή του ομιλία του τόνισε:

Δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο της τοποθέτησής μου σήμερα το μεσημέρι στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλης, σχετικά με την τροποποίηση στη σύμβαση δωρεάς του Ιδρύματος Νιάρχος.

Τόνισα και έδειξα ότι γίνεται με μοναδικό σκοπό να ανοίξει η πόρτα της ιδιωτικοποίησης του φιλέτου των αεροδιακομιδών, καθώς και να «επιδοτηθεί» η Aegean (εκτός από τα 130 εκατομμύρια) με αλλά 13 εκατομμύρια €…, από την εξασφαλισμένη από εμάς χρηματοδότηση του ΕΚΑΒ από τον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ, για τις διακομιδές των βαρέως πασχόντων !

Στην Ολομέλεια θα πούμε τα υπόλοιπα…!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή: documentonews.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.