Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

fb gray

Ο Αντώναρος θέτει θέμα “διασπάθισης δημοσίου χρήματος” μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας με τα Μέσα της καμπάνιας “Μένουμε Σπίτι”

Σε σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο πρώην Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, με αφορμή όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την δημοσιοποίηση της λίστας των ΜΜΕ που συμπεριελήφθησαν στην καμπάνια “Μένουμε Σπίτι”. Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ, ζητά να δοθούν στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία (δηλαδή και τα ποσά που πήρε το κάθε Μέσο) καθώς και με ποια κριτήρια απκλείστηκαν άλλα ΜΜΕ – αποδεδειγμένα δημοφιλή και με διαδραστικότητα στο κοινό – από την καμπάνια.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος θέτει θέμα “διασπάθισης κρατικού χρήματος ύψους 20 εκατ ευρω” που πρέπει να διερευνηθεί.

Η ανάρτηση του κ Αντώναρου:

“«Εάν όσα αποκαλύπτονται και γράφονται είναι αληθή (και μάλλον δείχνουν να είναι) για τα διαφημιστικά “δωράκια” σε ανύπαρκτα η εντελώς ασήμαντα μέσα ενημέρωσης ( και πρόσωπα), απαιτείται πλήρης δημοσιοποίηση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ για τα που και ποια ακριβώς ποσά πληρώθηκαν. Για να αποκαλυφθεί κι έτσι να μάθουν οι Ελληνες πολίτες — όπως έχουν αναφαίρετο δικαίωμα — ποια στοματάκια σφραγίσθηκαν και ποιες συνειδήσεις ανταμείφθηκαν με λεφτά Ελλήνων φορολογουμένων.

Ακόμη πρέπει να μας εξηγήσουν οι διαχειριστές αυτού του σκανδάλου ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ κάποια σημαντικά μέσα ενημέρωσης αλλά και ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΞΕ τη λίστα για τη — κατά τη γνώμη μου άκριτη — διασπάθιση των 20 εκατ. ευρώ. Και τότε μπορεί και να φανεί ότι Ισως να έχουν δίκιο καποιοι “μεγάλοι” που μουρμουρανε οτι αδικήθηκαν. Για να δούμε…Γιατί τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά…και δεν έχουν τεθεί ακόμη όλα» “

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:thefaq.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.