Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

fb gray

“Ρουκέτα” Αντώναρου: “Βαθύ λαρύγγι” στη λίστα Πέτσα

“Φωτιά” έβαλε μια ανάρτηση του συνήθως πολύ καλά πληροφορημένου πρώην υπουργού και κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή, στους πολιτικο-δημοσιογραφικούς κύκλους. Ο Ευάγγελος Αντώναρος επιβεβαιώνει σε αποκάλυψή του στη σελίδα του στο facebook – αυτό που σιγοψιθυρίζεται τα τελευταία 24ωρα στην “πιάτσα” – ότι υπάρχει “βαθύ λαρύγγι” στην πολύβουη πλέον υπόθεση της “λίστας Πέτσα” με τα ΜΜΕ που πήραν κρατική επιχορήγηση με την καμπάνια για τον κορονοϊό. Ο πρώην υπουργός, προχωράει μάλιστα σε 3 ερωτήματα με σημασία: 1) ποιοι είναι οι πραγματικοί διαχειριστές/δικαιούχοι όλων των ΜΜΕ που “ανταμείφθηκαν”… 2) Γιατί πρόσωπα έχουν πάρει χρήματα για την καμπάνια και 3) Αν τα ποσά που εχόυν δοθεί – όταν δημοσιοποιηθούν – προστιθέμενα επαληθεύουν το αρχικό ποσό των 20 εκ που επισήμως έχει δοθεί για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” …

Η αναρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Δεν ξέρω ποιος ακριβώς επιθετικός χαρακτηρισμός αρμόζει στους χειρισμούς του εν λόγω προσώπου που ντροπιάζει τον θεσμό του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Πέρα απο τα όσα ζητάμε πολλοί εδώ και μέρες προσθέτω και μία επιπλέον απαίτηση: Να μάθουμε ποιοι είναι οι διαχειριστές / δικαιούχοι όλων των ΜΜΕ που ¨(αντ)αμείφθηκαν” απο την κυβέρνηση. Ετσι θα έχουμε καλύτερη εικόνα για το ποια πρόσωπα ακριβώς ωφελήθηκαν. Γιατί πρόσωπα εισέπραξαν τα χρήματα για την καμπάνια. Και θα έχουνε — σε μια τέτοια περίπτωση — μεγάλες εκπλήξεις. Οπως εκπλήξεις θα έχουμε — όπως μαθαίνω από “βαθύ λαρύγγι” που μου λέει πολλά — αν προσθέσουμε όλα τα ποσά που έχουν δοθεί — υποτίθεται. Η πρόσθεση αυτή μάλλον θα παρουσιάζει κάποια κενά!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:thefaq.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.