Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

fb gray

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μπακογιάννη – κυβέρνηση για το σημερινό χάος στο κέντρο της Αθήνας

 

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μπακογιάννη – κυβέρνηση για το σημερινό χάος στο κέντρο της Αθήνας: Κάνουν πειράματα χωρίς κανένα σχεδιασμό, προετοιμασία ή διάλογο

 

Για “πρόχειρο πειραματισμού σε βάρος των κατοίκων, εργαζομένων και επαγγελματιών” κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου στηλιτεύει τις αποφάσεις του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη για το “μεγάλο περίπατο” που προκάλεσε κυκλοφοριακό “έμφραγμα” το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η σημερινή εικόνα χάους του κέντρου της Αθήνας, ημέρα έναρξης των πανελλαδικών, αποτελεί ένα καμπανάκι για τους σχεδιασμούς Κυβέρνησης και Δήμου Αθηναίων. Μία παρέμβαση άγνωστων αποτελεσμάτων και συνεπειών προχωράει χωρίς κανέναν ουσιαστικό διάλογο με την κοινωνία και με ελλειπή προετοιμασία.

Το κέντρο της Αθήνας δεν μπορεί να γίνει πεδίο πρόχειρου πειραματισμού σε βάρος κατοίκων, εργαζομένων και επαγγελματιών. Περιμένουμε από την Κυβέρνηση και την Δημοτική Αρχή μεγαλύτερη σοβαρότητα και να παρουσιάσουν το σχέδιο τους:

1. Για την ουσιαστική αναβάθμιση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

2. Για την προστασία της κατοικίας, του λιανεμπορίου και των επαγγελματιών του κέντρου

Κανένα φιλόδοξο σχέδιο δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς σεβασμό στην καθημερινότητα των ανθρώπων της Αθήνας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:thefaq.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.