Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

fb gray

Αντώναρος: Έρχονται εκλογές! “Περίεργο” που όλες οι έκτακτες ρυθμίσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση έχουν καταληκτική ημερομηνία τις 31 Οκτωβρίου

Τη βεβαιότητά του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσφύγει πρόωρα σε εκλογές εκφράζει με ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος, επισημαίνοντας και το “περίεργο” γεγονός ότι “όλες οι έκτακτες ρυθμίσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση έχουν καταληκτική ημερομηνία τις 31 Οκτωβρίου“.

Όπως, λέει υπάρχουν λόγοι που δεν επιλέγεται η 31η Δεκεμβρίου γιατί, όπως εκτιμά:

“1.Μέχρι τότε ο Μητσοτάκης θέλει να έχει περάσει τον ύφαλο και των — πιθανόταστα — δυο εκλογικών αναμετρήσεων και να μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση.

2. Τότε — εντός του Νοεμβρίου – θα του έχουν λυθεί τα χέρια και θα μπορέσει να καταρτίσει προυπολογισμό για το 2021 ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΕΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ”

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ
αρα
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Μας ριχνουν στάχτη στα ματια για να πιστέψουμε ότι όλα θα συνεχισθούν κανονικά.

Αλλά εμένα προσωπικά κανείς δεν μου το βγάζει απο το μυαλό.

Μπορει ο Μητσοτάκης να διαψευδει την πρόωρη προσφυγη στις κάλπες — δεν υπάρχει αλλωστε πρωθυπουργός στην Ελλάδα που τις προαναγγέλλει.

Μπορεί ακόμη και να μην είναι αυτη η ιδανική επιλογή και λύση για τον ίδιο.

Αλλά: Στο Μαξίμου (και με την παρουσία του ίδιου!) συζητιέται το θέμα των πρόωρων εκλογών.

Γιατί όλοι — και κυρίως στο Μαξιμου! — ξέρουν τι οικονονικός Αρμαγεδδών έρχεται. Γι αυτό ο χρόνος πιέζει.

Και: Ολες σχεδόν οι έκτακτες ρυθμίσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση έχουν καταληκτική ημερομηνία τις 31 Οκτωβρίου. Περίεργο. Γιατί όχι την 31η Δεκεμβρίου; Γιατί να μη δοθεί λίγη ακόμη ανάσα στους Ελληνες πολίτες;

Για δυό λόγους:

Γιατί μέχρι τότε ο Μητσοτάκης θέλει να έχει περάσει τον ύφαλο και των — πιθανόταστα — δυο εκλογικών αναμετρήσεων και να μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση.
Τότε — εντός του Νοεμβρίου – θα του έχουν λυθεί τα χέρια και θα μπορέσει να καταρτίσει προυπολογισμό για το 2021 ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΕΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:thefaq.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.