Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

fb gray

Γεννηματά κατά Μητσοτάκη και... Τσίπρα για τη λίστα Πέτσα

Εμμένει στην κριτική σε διπλό ταμπλό η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, η οποία κατηγορεί τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα Πέτσα και τη λίστα των ΜΜΕ.

Η Φώφη Γεννηματά, όπως και χθες, συνδυάζει το σκάνδαλο των 20 εκατομμυρίων ευρώ με το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα και ασκεί κριτική στους δύο βασικούς της πολιτικούς αντιπάλους.

Με σημερινή της δήλωσε καλεί εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει τη λίστα με τα ποσά στη δημοσιότητα, ενώ ισχυρίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας αποπροσανατολίζει τη συζήτηση μέσω του σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Αναλυτικά:

Κ. Μητσοτάκη δεν θα σας σώσει πάλι ο κ. Τσίπρας με το ντροπιαστικό και απαράδεκτο για τους δημοσιογράφους σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, που αποπροσανατολίζει τη συζήτηση. Τα αμείλικτα ερωτήματα για την Κυβέρνηση παραμένουν και πρέπει να απαντηθούν χωρίς άλλη καθυστέρηση. Γιατί κρύβετε τα ποσά που δώσατε στο κάθε μέσο; Φοβάστε ότι θα αποκαλυφθείτε και θα εκτεθείτε. Οι πολίτες απαιτούν να μάθουν πώς διαχειριστήκατε τα χρήματά τους. Το κρυφτό που παίζετε είναι δείγμα ενοχής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:efsyn.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.