Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

fb gray

Σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ζητά η Ελληνική Λύση

Η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει άμεσα στη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, υποστηρίζει, σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση, με αφορμή τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.


«Οι νέες προκλητικές δηλώσεις και απειλές του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών κ. Τσαβούσογλου για εισβολή στην ελληνική επικράτεια, δείχνουν για άλλη μία φορά το πραγματικό πρόσωπο του βάρβαρου εισβολέα, που κάποιοι προσπάθησαν να εξωραΐσουν τις τελευταίες ημέρες», αναφέρει η Ελληνική Λύση.

«Η Ελληνική Λύση είχε προειδοποιήσει πως ο βάρβαρος, φίλος δεν πιάνεται. Να σταματήσει η κυβέρνηση τις μυστικές συνεννοήσεις με κόμματα της μειοδοσίας και να προβεί κατά το Σύνταγμα στη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, ώστε οι Έλληνες να σταθούμε σαν μία γροθιά απέναντι στον επίδοξο κατακτητή», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.