Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

fb gray

ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει άμεσα θέση ο Μητσοτάκης για το “πρέπει μπει φυλακή” του Γεωργιάδη για την Εισαγγελέα Ελ Τουλουπάκη”

Μείζον θεσμικό και πολιτικό ζήτημα εκτιμά η Κουμουνδούρου οτι συνιστά η πρωϊνή τοποθέτηση του Υπ. Ανάπτυξης και α/δρου της ΝΔ σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ουτε λίγο ουτε πολύ ότι η Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη «πρέπει να μπει φυλακή»η πρωϊνή τοποθέτηση του Υπ. Ανάπτυξης και α/δρου της ΝΔ σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ουτε λίγο ουτε πολύ ότι η Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη «πρέπει να μπει φυλακή»!

“Μετά την κατάρρευση του αφηγήματος περί σκευωρίας για το σκάνδαλο Novartis με τις αποκαλύψεις για την κ. Ράικου, ο ερευνώμενος υπουργός, Αδ. Γεωργιάδης, δεν κατάφερε να κρύψει τον πανικό που τον διακατέχει. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να απειλήσει δημοσίως την εισαγγελέα Διαφθοράς που ερευνά την υπόθεσή του, λέγοντας πως «πρέπει να μπει φυλακή». Ίσως κάτι να ξέρει και να αγχώνεται», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει άμεσα θέση: «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να πάρει άμεσα θέση για τις αποκρουστικές παρεμβάσεις του υπουργού του στη Δικαιοσύνη: Ή τον στέλνει σήμερα σπίτι του ή υιοθετεί τις χυδαίες και ωμές παρεμβάσεις του στη Δικαιοσύνη που τον ερευνά»…” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:thefaq.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.