Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

fb gray

Καπερνάρος για τις ηχογραφήσεις Μιωνή: “Δεν διαφαίνεται εκβίαση από Παππά, δεν υπάρχει κακούργημα – Παράνομο το υλικό”

Ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος ( δεν τον λες και ιδεολογικά προσκείμενο στον ΣΥΡΙΖΑ ) κατέρριψε το αφήγημα της ΝΔ σχετικά με την παράνομη ηχογράφηση του Ν. Παππά από τον Σ. Μιωνή

Πιο συγκεκριμένα ως “παράνομο αποδεικτικό μέσο” χαρακτήρισε την κασέτα του Σάμπυ Μιωνή ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος. «Είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο. Με τον παλαιό νόμο υπήρχε κακούργημα. Με τον νόμο που δημοσιεύτηκε την 1η Ιουνίου 2019 έγινε πλημμέλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

«Δεν φαίνεται από αυτά που διάβασα να υπάρχει κακούργημα. Για να θεωρηθεί κακούργημα πρέπει να είναι εν τω γίγνεσθαι, να είναι αυτό που λέμε τον βρήκαν με την γίδα στην πλάτη» σημείωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός δικηγόρος, και πρώην βουλευτής δίνοντας ουσιαστικά απάντηση στην ΝΔ που βλέπει εκβίαση του επιχειρηματία από τον Νίκο Παππά.

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:thefaq.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.