Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

fb gray

Σκληρή γλώσσα Πολάκη για όσους βλέπουν σκευωρία στην υπόθεση Novartis

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη στη δημοσιοποίηση των εγγράφων από τον εξωδικαστικό συμβιβασμό της Novartis στις ΗΠΑ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και στις αθέμιτες πρακτικές της Novartis Hellas στην Ελλάδα και στην “επιρροή” αξιωματούχων και κυβέρνησης.

Με το σχόλιό του ο πρώην αν.Υπουργός Υγείας απευθύνεται σε όσους από την πρώτη στιγμή προσπαθούν, για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας, να ακυρώσουν την ύπαρξη σκανδάλου Novartis επιμένοντας ότι όλη η υπόθεση είναι απλά “σκευωρία”…

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook:

Πίσω Λαμόγια που η Νοβαρτις ήταν σκευωρία !!!!
Πάρτε το και με τη σφραγίδα των Αμερικανών για το τι έκανε η NOVARTIS HELLAS !!
Απόσπασμα του συμβιβασμού με την Αμερικανική δικαιοσύνη της Νοβαρτις ,που παραδέχεται πως: σημείο 4: «να παρακινήσουν τους ξένους αξιωματούχους (εννοεί τους Έλληνες αξιωματούχους) να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους στην κυβέρνηση και τους Οργανισμούς και τα Όργανα και να επηρεάσουν τις αποφάσεις των κυβερνήσεων των Οργανισμών και των Οργάνων προκειμένου να βοηθήσουν τη Novartis Hellas».
ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:thefaq.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.