Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

fb gray

Χείμαρρος ο Πολάκης: Από τα 345 εκατ. που πλήρωσε η Novartis στην Αμερική τα 310 είναι για «μίζες» στην Ελλάδα

Το ένα σχόλιο μετά το άλλο κάνει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης ο οποίος με μια χειρουργικής ακρίβειας παρέμβαση σχολιάζει τι σημαίνει η παραδοχή της Novartis στον εξωδικαστικό συμβιβασμό στις ΗΠΑ ότι συνωμοτούσε με αξιωματούχους στην Ελλάδα για να επηρεάσει τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook κάνει λόγο για «δημοσιογραφικά τζουκ μποξ» που προσπαθούν να κάνουν το «μαύρο άσπρο». Υπογραμμίζει δε πως τώρα μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί ο Άδωνης Γεωργιαδης απειλούσε την Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπακη και το δημοσιογράφο Δημήτρη Χατζηνικόλα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ:

Από τα 345 εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε η Νοβαρτις στην Αμερική για να συμβιβαστεί τα 310 εκατομμύρια ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΙΖΩΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ!!!!!

Δεν κρύβεται αυτό «δημοσιογράφοι του τζιουκ μποξ» ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ !!!!

ΥΓ Καταλάβατε γιατί ο Γεωργιαδης απειλούσε φυλάκιση την Τουλουπακη και το Χατζηνικόλα;;;;»

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκη σε μία ακόμα ανάρτησή του στο facebook προμηνύει πως έρχεται μεγάλη οικονομική κρίση και προσθέτει πως τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες ξυπνάνε «τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του Ελληνικού λαού».

«Το να μιλούν για παρακράτος η παράταξη που κατέφυγαν οι γερμανοτσολιάδες της κατοχής και πι παρακρατικοί του εμφυλίου ,οι Γκοτζαμανηδες με τα τρίκυκλα που δολοφόνησαν τον Λαμπρακη και τον Πετρουλα, ,οι χουντικοί της επταετίας ,αυτοί που εξέθρεψαν παραδικαστικά κυκλώματα ,η παράταξη των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων ,η παράταξη με τις υποκλοπές του Μαυρίκη ,η παράταξη των μηχανισμών ελέγχου των ΜΜΕ με μαύρο χρήμα διαφήμισης ......

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ....

Απλά ΞΥΠΝΑΤΕ τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του Ελληνικού λαού....

Εδώ θα είμαστε!!!! Έρχεται κρίση στην οικονομία που πραγματικά θα σας κάνει να ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΤΕ!!!»

 πηγή:documentnews.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.