Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

fb gray

Aντώναρος για Novartis:Κάποιοι πάνε να μας βγάλουν ηλίθιους και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Έξαλλος με την προπαγάνδα και την προσπάθεια διαστρέβλωσης της σημασίας του εξωδικαστικού συμβιβασμού της Novartis στις ΗΠΑ εμφανίζεται σε νέα του ανάρτηση ο Ευάγγελος Αντώναρος αργά το βράδυ της Κυριακής.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος απορρίπτει ξεκάθαρα την εξήγηση ότι δήθεν με τη λέξη officials στην απόφαση εννοούνται “διοικητές νοσοκομείων” λέγοντας ότι πρόκειται για “ηλίθιο επιχείρημα” και καταγγέλλει ότι “κάποιοι πάνε να μας βγάλουν ηλίθιους. Κάποιοι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες” αλλά και ότι “κάποιοι (δυστυχώς και σε κάποια σοβαρα μέσα ενημέρωσης) διαστρέφουν την πραγματικότητα μέχρις αποδείξεως της δικής τους βλακείας”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευ.Αντώναρου, η οποία συνοδεύεται και από το logo “Ακριβώς στο Κέντρο“:

Κάποιοι πάνε να μας βγάλουν ηλίθιους.
Κάποιοι μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Κάποιοι (δυστυχώς και σε κάποια σοβαρα μέσα ενημέρωσης) διαστρέφουν την πραγματικότητα μέχρις αποδείξεως της δικής τους βλακείας.
Κάποιοι προσπαθούν να παρασύρουν τους Ελληνες πολίτες στη συνειδητή παραπλάνηση.

Λοιπόν τα αμερικανικά κείμενα τα λένε ξεκάθαρα. Και γι αυτο επαναλαμβανω ενα μικρό κειμενο για να μην παραθεσω κι άλλα αποσπάσματα….

Κι αν χρειασθεί θα το κάνω.

Οσο για το ηλίθιο επιχείρημα ότι με τη λέξη officials υπονοούνται “διοικητές νοσοκομείων”: Πράγματι κατά την αμερικανική νομική αντίληψη officials ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, αλλα ΟΧΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ.

Γιατί; Γιατι στην Αμερική τα νοσοκομεία διοικούνται πραγματι και ουσιαστικά απο τους διοικητές που ειναι μάνατζερς κι όχι καρεκλοκενταυροι κομματικοί υπάλληλοι. Αλλά κυρίως: Εκεί την τιμολογηση των υπηρεσιών την αποφασίζουν οι διοικητές.

Ξέρετε στην Ελλάδα κανένα διοικητή που είτε να έχει το νομικό δικαίωμα η το κουράγιο να κάνει κάτι τετοιο; Εντολοδοχοι είναι. Τις δε τιμές των φαρμάκων, ειδικά των ακριβών, ειναι γνωστό ΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ. Τα πολιτικα πρόσωπα χωρις την υπογραφή των οποίων τίποτε δεν αλλάζει, τίποτε δε γίνεται. Κι αυτο ακριβώς υπονοείται στο αποσπασμα που παραθέτω όταν γίνεται λόγος “για ξένο αξιωματούχο που είναι σε θέση να επηρεάσει αποφάσεις της ξένης κυβερνησης…Σιγά μη μπορεί να κάνει κάτι τετοιο ο δύσμοιρος διοικητής του Χ νοσοκομείου.

Οσο για τη διαμόρφωση τη τιμήε του Lucentis που αποτελει και το επίκεντρο της έρευνας των αμεριανικών αρχών ( αλλά και γιατί δεν χρησιμοποιείτο στο ελληνικό σύστημα υγείας ενα κατά 85% φθηνότερο και σύμφωνα με όλες τις διεθνείς μελέτες εξ ίσου αποτελεσματικό σκεύασμαγια την ωχρά κηλίδα) θα μιλήσουμε ξανά οταν έρθει η ώρα.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:thefaq.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.