Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

fb gray

Στην Κω για την υποδοχή της πρώτης πτήσης από το εξωτερικό ο υπουργός Τουρισμού

Στην Κω θα βρεθεί ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, προκειμένου να υποδεχθεί πτήση από τη Γερμανία, την πρώτη πτήση από το εξωτερικό.

Την πρώτη αεροπορική πτήση από το εξωτερικό, η οποία θα φτάσει στην Κω, θα υποδεχθεί αύριο, Δευτέρα 29 Ιουνίου, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, συνοδευόμενος από την υφυπουργό Τουρισμού, Μάνο Κόνσολα, ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί, ο υπουργός θα συναντήσει και τοπικούς φορείς στο δημαρχείο του νησιού.

Ο Χάρης Θεοχάρης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Ο Θεοχάρης στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης: «Οργανωτικά είμαστε έτοιμοι για τις ροές των αεροπλάνων»
Τη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12:30, θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του υπουργού στις 14:15.

Η πρώτη πτήση από Γερμανία, με επιβάτες γιατρούς
Η πτήση, θα πραγματοποιηθεί από την αεροπορική εταιρεία TUI και θα μεταφέρει στη χώρα μας 170 γιατρούς, οι οποίοι αναμένεται να φτάσουν στο αεροδρόμιο το απόγευμα. Το ταξίδι τους έχει προσφερθεί ως συμβολικό δώρο, για τη συνεισφορά τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού στη Γερμανία.

Επιβάτες στη συγκεκριμένη πτήση, εκτός από τους γιατρούς, θα είναι και ανώτατα στελέχη της εταιρείας TUI, με τα οποία θα συναντηθεί ο υπουργός Τουρισμού την Τρίτη 30 Ιουνίου, στην Αντιμάχεια της Κω, ενώ μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσει και κοινή συνέντευξη Τύπου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:sputniknews.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.