Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

fb gray

ΠτΔ: Σταθερή η στήριξη της Ελλάδας για βιώσιμη και λειτουργική λύση στο Κυπριακό

Το Κυπριακό αποτελεί διαχρονικά κορυφαίο εθνικό ζήτημα για την Ελλάδα και η χώρα μας θα συνεχίσει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας και να υποστηρίζει πλήρως τις προσπάθειες της για εξεύρεση βιώσιμης και λειτουργικής λύσης στο Κυπριακό στη βάση των σχετικών Αποφάσεων του ΣΑ των Ηνωμένων Εθνών και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την συνάντησή της με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Από την πλευρά του, ο κ. Νεοφύτου μετέφερε στην κ. Σακελλαροπούλου τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και την ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την έντονη τουρκική παραβατικότητα.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης και ο γενικός γραμματέας του κόμματος Αλέξανδρος Σίνκα.

 

 

 

 

 

 

Πηγή:ΑΜΠΕ

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.