Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

fb gray

Πολάκης για τη λίστα Πέτσα: Παρά το “φτιάξιμο” είναι η ντροπή και η ξεφτίλα της κυβέρνησης και της “δημοσιογραφίας”

Κοφτερό ήταν για άλλη μία φορά το σχόλιο του Παύλου Πολάκη με αφορμή τη δημοσιοποίηση της λίστας Πέτσα και των χρημάτων που πήραν τα ΜΜΕ για να πάρουν μέρος στην καμπάνια για τον κορονοϊό.

Ο πρώην αν.Υπουργός Υγείας δημοσιεύει 5 φωτογραφίες και σχολιάζει ότι πρόκειται για τη “λίστα Πέτσα ή τον κατάλογο εξαγοράς των ΜΜΕ σε 5 εικόνες” ενώ χαρακτηρίζει τη λίστα “ντροπή και ξεφτίλα” για την κυβέρνηση και την “δημοσιογραφία”, όπως λέει.

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

Η ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ ή ο κατάλογος εξαγοράς Των ΜΜΕ σε πέντε εικόνες .
ΥΓ .ετσι στην τύχη, αυτό το σάιτ μόδας bovary.gr που πήρε 100.000 ευρώ (!!!!) μάλλον ανήκει στο iefimerida έχει ίδια τηλέφωνα ,μειλ κλπ .Μπουγαδες ο κυριος Ράπτης ,δεν του εφταναν τα 310.000!! που πήρε από κει
Γι αυτό και πολλά αλλά δεν την έδιναν τόσο καιρό στη δημοσιότητα! Παρά το «φτιάξιμο» η λίστα είναι η ΝΤΡΟΠΗ και η ξεφτιλα της κυβέρνησης και της «δημοσιογραφιας»…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:thefaq.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.