Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

fb gray

«Άγριες Μέλισσες»: Νέα πρόσωπα... ανανεώνουν τη σειρά

Η καθημερινή σειρά αναμένεται με νέα επεισόδια, μέσα στο Σεπτέμβρη

 
Οι «Άγριες Μέλισσες» η σειρά εποχής του ΑΝΤ1, η οποία και κέρδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, θα συνεχιστεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τις ιστορίες στο Διαφάνι να παρουσιάζουν ακόμη πιο έντονες συγκινήσεις, αλλά και νέα πρόσωπα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, Τζώρτζης Ποφάντης κατά την ενημέρωση των τηλεοπτικών συντακτών για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, η καθημερινή σειρά αναμένεται με νέα επεισόδια, μέσα στο Σεπτέμβρη.

 
Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως στο καστ των «Άγριων Μελισσών» μπαίνει ένας γνώριμος από μια άλλη αγαπημένη σειρά της περασμένης σεζόν, το «Κόκκινο Ποτάμι». Εκτός όμως από τον Αργύρη Πανταζάρα, στη σειρά θα δούμε τους Βασίλη Μπισμπίκη, Στέλλα Γκίκα, Αλεξάνδρα Παντελάκη και Γιάννη Νταλιάνη.

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης αναμένεται να αναλάβει ρόλο «μνηστήρα» για την καρδιά της Λενιώς από τη νεά σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσαν στη δημοσιότητα από την εκπομπή «Πρωινό», ο ρόλος του ηθοποιού θα έρθει να αναπληρώσει το κενό της απώλειας του Κυπραίου, ο οποίος και βγαίνει από το κάδρο στα επόμενα επεισόδια.

 
Η Αλεξάνδρα Παντελάκη, γνώριμη στην ελληνική τηλεόραση – μεταξύ άλλων από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Ευτυχισμένοι μαζί» πριν από αρκετά χρόνια – είναι μια ακόμη ηθοποιός που θα δούμε στις «Άγριες Μέλισσες».

Πάντως, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι «Άγριες Μέλισσες» αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Οι υπεύθυνοι του σταθμού θέλουν να εξασφαλίσουν πως διαθέτουν ικανό «στοκ» επεισοδίων, στο ενδεχόμενο καθυστέρησης γυρισμάτων εξαιτίας του κορωνοϊού.
 
 
πηγή:protothema.gr
Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.