Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

fb gray

Tα άδεια θέατρα του Λονδίνου φωτογράφισε η Joanna Vestey

Υπό κανονικές συνθήκες, θα έσφιζαν από ζωή. Θα ήταν υπερπλήρη. Και επάνω στη σκηνή σπουδαίοι ηθοποιοί θα έδιναν αξιομνημόνευτες ερμηνείες. Ο λόγος για τα θέατρα του Λονδίνου. Η βρετανική πρωτεύουσα εδώ και πολλά χρόνια είναι μία από τις μεγάλες θεατρικές πρωτεύουσες της Ευρώπης. Για πολλούς, είναι η - με κεφαλαία το άρθρο - θεατρική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Αλλά οι συνθήκες δεν είναι κανονικές. Εδώ και μήνες τα θέατρα αυτά είναι βουβά.

Στη σειρά φωτογραφιών της «Custodians for Covid (Φύλακες για την Covid)», η με έδρα την Οξφόρδη φωτογράφος Joanna Vestey απαθανάτισε με τον φακό της την αφωνία των λονδρέζικων θεατρικών αιθουσών. Άδεια καθίσματα και θεωρεία, άδειες σκηνές λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας. Η Vestey επισκέφθηκε 20 αίθουσες: το Royal Albert Hall, το Globe, το Hamstead Theatre, το Theatre Royal Stratford East, το Alexandra Palace Theatre, το Bush Theatre, το National Theatre, το Richmond Theatre και άλλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:AΜΠΕ

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.