Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

fb gray

Ο γιος του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ συνελήφθη αφού μαχαίρωσε τον γείτονά του

Χειροπέδες πέρασε στον γιο του “θρυλικού” παλαίμαχου NBAer, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, η αστυνομία καθώς φέρεται να μαχαίρωσε τον γείτονά του!

 


Μπεξίματα με το νόμο έχει ο γιος του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Άνταμ, καθώς συνελήφθη από τις Αρχές την Τρίτη (9/6) με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε τον γείτονά του, όπως μετέδωσε το TMZ Sports. Οι αιτίες αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία υπήρξε μία κλήση ότι κάποιος μαχαιρώθηκε στο Σαν Κλεμέντε και “ο ύποπτος που είναι ο γείτονας του θύματος, συνελήφθη άμεσα.

Το θύμα πήγε στο νοσοκομείο μόνο του έχοντας «με πολλαπλούς και επικίνδυνους για τη ζωή του τραυματισμούς”, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενώ λίγο μετά Πάντως, ο γιος του Τζαμπάρ αφέθηκε ελεύθερος και η έρευνα συνεχίζεται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:newsit.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.