Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

fb gray

Βarbra Streisand: Έκανε την κόρη του George Floyd μέτοχο στη Disney

Η Barbra Streisand, στήριξε έμπρακτα την οικογένεια του George Floyd, μετά τη δολοφονία του, με μία γενναιόδωρη κίνηση. Πλέον η κόρη του Gianna είναι μέτοχος στην Disney. H είδηση έγινε γνωστή, όταν η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει την Streisand με μία φωτογραφία της στο λογαριασμό της στο instragram. Εκτός από το νέο χαρτοφυλάκιο μετοχών της, της χάρισε και ένα αντίγραφο από δύο άλμπουμ της, συμπεριλαμβανομένου του “My Name is Barbra” από το 1965 και του “Color Me Barbra” από το 1966.

 

H Gianna Floyd, έχει συγκεντρώσει παραπάνω από 36.000 followers στο instagram, πράγμα που δείχνει την αγάπη και τη συμπαράσταση του κόσμου. Ο λόγος που το χρησιμοποίησε εξ’ αρχής, ήταν για να τιμήσει την μνήμη του πατέρα της και να εκφραστεί κατά της αστυνομικής βίας με το moto: «Σταματήστε να σκοτώνετε τους πατέρες μας».

πηγή: portraits.gr 

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.