Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

fb gray

Τραγωδία στην Τουρκία: Πολύνεκρη έκρηξη σε φορτηγό με πυροτεχνήματα

Σκηνές τρόμου στην Τουρκία από έκρηξη σε φορτηγό που μετέφερε εκρηκτικά από εργοστάσιο πυροτεχνημάτων. Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο.

 


Στη βορειοδυτική Τουρκία τρία μέλη των δυνάμεων ασφαλείας έχασαν την Πέμπτη (09.07.2020) την ζωή τους όταν εξερράγη φορτηγό με πυροτεχνήματα, ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών.

Την 3η Ιουλίου ένα εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην επαρχία Σακάρια (σ.σ. Σαγγάριου) στην Τουρκία καταστράφηκε από μια σειρά από μεγάλες εκρήξεις που σημειώθηκαν εκεί, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 7 άνθρωποι.

 

 

Οι τρεις Τούρκοι που έχασαν την 9η Ιουλίου τη ζωή τους ανήκαν σε ομάδα των δυνάμεων ασφαλείας στην οποία είχε ανατεθεί να μεταφέρει τα εκρηκτικά, που είχαν απομείνει στο εργοστάσιο πυροτεχνημάτων, σε λατομείο, για να εξουδετερωθούν εκεί με ελεγχόμενες εκρήξεις, διευκρίνισε το υπουργείο.

Η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που τα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας ξεφόρτωναν από το φορτηγό τα εκρηκτικά. Δύο από τους νεκρούς ανήκαν σε ομάδα πυροτεχνουργών, πρόσθεσε το υπουργείο, το οποίο διευκρίνισε ότι 6 άνθρωποι τραυματίστηκαν επίσης κατά την έκρηξη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.