Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

fb gray

Σοκ στην Πάτρα: Παιδί 5,5 ετών έπεσε από την καρότσα αγροτικού και τραυματίστηκε σοβαρά!

Αγωνία για τη ζωή ενός παιδιού μόλις 5,5 ετών. Νοσηλεύεται στην Εντατική του Παίδων στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας καθώς χθες (17.06.2020) έπεσε από την καρότσα αγροτικού και τραυματίστηκε σοβαρά!

 


Το σοκαριστικό ατύχημα έγινε στο χωριό Πόρτες Αχαΐας και το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στην Πάτρα σοβαρά τραυματισμένο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Όπως είπε ο Βασίλης Αλεξόπουλος, γιατρός του Καραμανδανείου Παίδων, το παιδάκι είχε τραυματιστεί σοβαρά. Το σώμα του φέρει πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του αφού φαίνεται μετά την πτώση του από την καρότσα του φορτηγού, να “πιέστηκε” από τη ρόδα του αυτοκινήτου!

Advertisement
Το παιδί διασωληθώθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη και κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τα τραύματά του.

Το παιδί σύμφωνα με γιατρούς, φέρει επίσης κακώσεις στην κοιλιά του, ενώ κρίθηκε αναγκαίο η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύεται στην Εντατική.

Πηγή: tempo24.news

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.