Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

fb gray

Πέθανε η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη

Θρήνο στον καλλιτεχνικό χώρο έφερε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Άννυς Πασπάτη.

Η ηθοποιός πέθανε την Πέμπτη και η κηδεία της έγινε σήμερα, Παρασκευή, στο κοιμητήριο του Ζωγράφου.

Η Πασπάτη γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1966, ενώ στον κινηματογράφο πρωτοεμφανίστηκε το 1963 στην ταινία «Αγάπησα και πόνεσα». Ανέπτυξε σημαντική δραστηριότητα στο θέατρο όπου συνεργάστηκε τόσο με το Εθνικό Θέατρο όσο και με ελεύθερους θιάσους. Από το 1965 έως το 1994 έλαβε μέρος σε 78 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου. Αξιόλογη είναι και η πορεία της στην τηλεόραση.

Φιλμογραφία

Αδέξιος εραστής 1984
Χωρίς μάρτυρες 1983
Γιάννης και Μαρία 1982
Ο τελευταίος διάλογος 1982
Ανατολική περιφέρεια 1979
Ένα αστείο κορίτσι 1970
Ο Νταβέλης 1969
Αφροδίτη 1968
Χάιδω 1967
Σκλάβοι της μοίρας 1966
Με πόνο και με δάκρυα 1965
Αμφιβολίες 1964
Σχολή για σωφερίνες (Ο Βέγγος σωφεράντζα) 1964
Απαγορευμένη αγάπη (σειρά) 1998-2006
Την ανακοίνωση της δυσάρεστης είδησης έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω μίας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Έφυγε χτες από την ζωή και κηδεύτηκε σήμερα στο κοιμητήριο Ζωγράφου η γλυκιά συνάδελφος και φίλη Άννυ Πασπάτη που λάμπρυνε με την παρουσία και το ταλέντο της το θέατρο μας..

Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ένα γλυκό Αντίο από όλους μας… Δυστυχώς το πληροφορηθήκαμε αργά... Καλό ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπιμπίλας κάτω από μία φωτογραφία της ηθοποιού που δημοσίευσε.

πηγή:cnn.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.