Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

fb gray

Την επαναλειτουργία της Παιδοκαρδιοχειρουργικής Παίδων ζητούν οι γονείς παιδιών με καρδιοπάθειες

Όχι μόνο δεν επανέρχεται με “γρήγορους ρυθμούς”, αλλά δεν έχει καν ξεκινήσει η επαναλειτουργία της Παιδοκαρδιοχειρουργικής κλινικής του Παίδων “η Αγία Σοφία”, υποστηρίζουν οι γονείς των παιδιών που πάσχουν από καρδιοπάθειες, οι οποίοι διαψεύδουν σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης του νοσοκομείου.

Για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και “εμπαιγμό” από την πλευρά της Διοίκησης του Παίδων, κάνουν λόγο οι γονείς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες “Η Αγία Σοφία”, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι “ανακοινώσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα”, δεν απηχούν στην πραγματικότητα.

“Η αλήθεια για την φημολογούμενη επαναλειτουργία του μοναδικού Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου στο ΕΣΥ, στο ΓΝΑ Παίδων «Η Αγία Σοφία», είναι ότι παραμένει “ερμητικά κλειστή”, λένε οι γονείς και ζητούν από τη Διοίκηση του νοσοκομείου να σταματήσει να εμπαίζει τις οικογένειες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.