Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

fb gray

Βίντεο: Ο ένας... πάνω στον άλλο σε μπαρ- εστιατόριο της Βάρκιζας

Ασυγκίνητους φαίνεται ότι αφήνει ακόμα και σήμερα ο συναγερμός που έχει σημάνει από τους ειδικούς για τους κινδύνους που κρύβει ο συνωστισμός όπου και αν αυτός καταγράφεται.

Την ώρα που στις 21 πρώτες ημέρες του Ιουνίου μετράμε 362 κρούσματα κορωνοϊού όταν όλο τον Μάιο, μήνα άρσης της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων, είχαν καταγραφεί 299 κρούσματα, στο bar restaurant Coyοacan στη Βάρκιζα αποτυπώθηκαν απίστευτες εικόνες συνωστισμού το βράδυ της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει της τελευταίας Κοινής Υπουργικής Απόφασης τα πρόστιμα για επιχειρήσεις που παραβιάζουν τους υγειονομικούς κανόνες προστασίας μπορεί να φτάσουν έως και τα 50.000 ευρώ ανάλογα του εβδαμού της επιχείρησης και της έκτασης της παράβασης.

Η ίδια ΚΥΑ προβλέπει, μάλιστα, και λουκέτα που θα μπαίνουν άμεσα, κλείνοντας το «παράθυρο» της λειτουργίας εν αναμονή της εξέτασης ενστάσεων.

Τα λουκέτα, δε, μπορεί να φτάσουν έως και τους 3 μήνες σε περίπτωση πολλαπλής υποτροπής μετά την αρχική παράβαση.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.