Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

fb gray

Οδηγός νταλίκας ξεψύχησε σε πάρκινγκ του δρόμου κοντά στη Στυλίδα

Τελευταίο ταξίδι για έναν 55χρονο οδηγό νταλίκας που «έσβησε» ξαφνικά στο πάρκινγκ του δρόμου. Όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, ο άτυχος οδηγός είχε σταματήσει το μεσημέρι σε πάρκινγκ της παλαιάς εθνικής οδού κοντά στη Στυλίδα.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 55χρονος - επαγγελματίας οδηγός πήγε σε κοντινό κατάστημα εξυπηρέτησης για να πάρει νερό και φαγητό και επέστρεψε στο φορτηγό. Την ώρα που άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και ανέβηκε το πρώτο σκαλοπάτι της νταλίκας κατέρρευσε. Ένας φίλος του, επίσης οδηγός που ταξίδευαν μαζί, έτρεξε αμέσως να βοηθήσει, νομίζοντας ότι απλά έχασε την ισορροπία του. Όταν όμως έφτασε κοντά "πάγωσε", αφού κατάλαβε ότι ο φίλος του είχε πάθει ανακοπή. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και με τους διασώστες να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Όταν ο 55χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος ήταν από την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: enikos.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.