Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

fb gray

Στάση εργασίας της ΠΟΕ- ΟΤΑ- Συγκέντρωση τις 9 έξω από το υπουργείο Εσωτερικών

Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος, πραγματοποιεί σήμερα, Τετάρτη, η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Η στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ είναι πανελλαδική και πραγματοποιείται από τις 7:00 έως τις 12:00.

Η συγκέντρωση στη Σταδίου, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, είναι προγραμματισμένη για τις 9:00 το πρωί.


Αντιπρόεδρος ΠΟΕ-ΟΤΑ: Ο Πατούλης απαξιώνει τον αγώνα μας
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, είχε συναντήσεις με τα προεδρεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΠΟΠ-ΟΤΑ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση.

Η συνάντηση ήταν άκαρπη, όπως ανέφερε η ΠΟΕ-ΟΤΑ σε ανακοίνωσή της, εξαπολύοντας βολές κατά του κ. Θεοδωρικάκου.

Συγκεκριμένα, κατηγόρησε τον υπουργό ότι «επέμεινε σε μία παρελκυστική τακτική όσον αφορά την επίλυση του προβλήματος των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (ΒΑΕ) και του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, καθώς και ότι «δεν δεσμεύτηκε σε τίποτα που θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως ψήγμα διασφάλισης του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Ως εκ τούτου, ότι η απόφαση για την κινητοποίηση, «όχι μόνο ισχύει, αλλά καθίσταται ακόμη πιο επιβεβλημένο να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση» υπογράμμισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: sputniknews.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.