Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

fb gray

Επίθεση με βιτριόλι: Χειρουργείο ανά 10 ημέρες για την Ιωάννα - Έτοιμη να απολογηθεί η 35χρονη

Το δικό της Γολγοθά συνεχίζει να ανεβαίνει η 34χρονη Ιωάννα, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαΐου του 2020, στην Καλλιθέα.

Η άτυχη κοπέλα, η οποία νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ετοιμάζεται για το πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, η 34χρονη θα χειρουργείται ανά 10 ημέρες.

Από την πλευρά τους, οι θεράποντες ιατροί είναι αισιόδοξοι, καθώς εκφράζουν την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να «σώσουν» το αριστερό της μάτι. Άλλωστε, το προηγούμενο χειρουργείο «πήγε» καλά, με τον οργανισμό της 34χρονης να μην εμφανίζει επιπλοκές, κάτι που ενισχύει τις ελπίδες των γιατρών.


Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση έλαβε χώρα το πρωί της 20ής Μαΐου, κατά τη μετάβαση της 34χρονης στον χώρο εργασίας της, στην Καλλιθέα. Εξαιτίας του οξέος, το πρόσωπο του θύματος έχει καλυφθεί -σε ποσοστό 93%- από εγκαύματα, με τους θεράποντες ιατρούς να προχωρούν σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Ετοιμάζεται να καταθέσει η 35χρονη
Από την πλευρά της, η 35χρονη κατηγορούμενη ετοιμάζεται για την πρώτη απολογία της, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει την οποιαδήποτε πληροφορία στις αστυνομικές αρχές, επικαλούμενη το δικαίωμα στη σιωπή.

Ταυτόχρονα, την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Ελεώνα Θήβας -για επιχειρησιακούς λόγους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: sputniknews.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.