Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

fb gray

Έκρυψαν με... οδοντόπαστα 11 κιλά ηρωίνη

Καλυμμένα με οδοντόπαστα, σε αυτοσχέδιες συσκευασίες, βρέθηκαν περισσότερα από 11,225 κιλά ηρωίνης, έπειτα από επιχείρησης της Αστυνομίας και του Λιμενικού στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ συνελήφθησαν μία 47χρονη και ένας 25χρονος, μέλη του κυκλώματος.

Η σπείρα διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε Δωδεκάνησα και Κρήτη, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση είναι επιπλέον έξι άτομα, εκ των οποίων οι τρεις είναι κρατούμενοι φυλακών.

Τα μέλη της οργάνωσης είχαν διακριτούς ρόλους και συγκεκριμένα οι έγκλειστοι αλλοδαποί συντόνιζαν τη μεταφορά και παράδοση των ναρκωτικών ουσιών για λογαριασμό της εγκληματικής οργάνωσης. Η 47χρονη συλληφθείσα διαδραμάτιζε τον ρόλο του μεταφορέα. Ο 25χρονος συλληφθείς και τα άλλα μέλη που αναζητούνται, ήταν επιφορτισμένοι με τον ρόλο του προμηθευτή των ναρκωτικών ουσιών.

Εκτός από τα ναρκωτικά, η ΕΛΑΣ κατάσχεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και αποκόμματα εισιτηρίων για ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά προς Ρόδο και Ηράκλειο Κρήτης και αντίστροφα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: sputniknews.gr

 

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.