Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

fb gray

Μύκονος: Άνοιξε και πάλι το beach bar που είχε σφραγιστεί λόγω συνωστισμού

Άνοιξε σήμερα Δευτέρα και μετά από δυο εβδομάδες το γνωστό beach bar στη Μύκονο που είχε κλείσει λόγω παραβίασης των μέτρων για τον κορονοϊό.

 


Το μαγαζί είχε σφραγιστεί όταν σε έλεγχο που είχε διεξαχθεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο είχαν διαπιστωθεί εικόνες συνωστισμού.

Αρχικά είχε επιβληθεί λουκέτο για 60 ημέρες, να παραμείνει κλειστό δηλαδή μέχρι τις αρχές Αυγούστου καθώς και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ για την παραβίαση των κανόνων για τον περιορισμό του κορονοϊού.

 

Δείτε σε αποκλειστικά πλάνα του mykonoslive.tv την προετοιμασία των υπαλλήλων της επιχείρησης για την επανέναρξη λειτουργίας του καταστήματος.

Η αλλαγή του νόμου που οδήγησε σε λουκέτο το γνωστό beach bar στη Μύκονο δίνει πλέον τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση εστίασης που εντοπίζεται να μην τηρεί τα μέτρα για τον κορωνοϊό να επαναλειτουργεί μετά το πέρας 15 ημερών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:newsit.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.