Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020

fb gray

Επίθεση με τσεκούρι: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 57χρονος εφοριακός

Ιδιαίτερα κρίσιμη χαρακτηρίζουν οι γιατροί την κατάσταση της υγείας του 56χρονου εφοριακού ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια της επίθεσης με τσεκούρι μέσα στη ΔΟΥ Κοζάνης, ενώ δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο ούτε και η 67χρονη συνάδελφός του.

Εξιτήριο, ωστόσο, πήρε την Τρίτη, από τη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης η μια εφοριακός που είχε επίσης τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η ασθενής Π. Θ. 67 ετών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Παρουσιάζει σημαντικά σημεία βελτίωσης μετά από τις επεμβάσεις αποκατάστασης στα τραύματα του προσώπου που διενεργήθηκαν τη Δευτέρα, ωστόσο δεν έχει διαφύγει του κινδύνου λόγω των βλαβών στον εγκέφαλο. Παραμένει σε στενή νευροχειρουργική παρακολούθηση.

Ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών παραμένει σε νοσηλεία στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και παρουσιάζει δυσκολία ανταπόκρισης στη θεραπεία.

Σήμερα Τετάρτη κατόπιν εκτίμησης που έγινε συνολικά από την ιατρική ομάδα: τον Ν. Καπραβέλο, Σ. Διευθυντή της Β ΜΕΘ, τον κ. Θ. Σιώζο, Διευθυντή στη Νευροχειρουργική Κλινική και τον κ. Ν. Φόρογλου, Αν. Καθηγητή Νευροχειρουργικής ΑΠΘ η κατάσταση του ασθενή θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.
πηγή: in.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.