Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

fb gray

Ανασύρονται οι δικογραφίες για τις πυρκαγιές σε Μάνη και Κύθηρα

Τον επανέλεγχο όλων των στοιχείων των φακέλων που έχουν σχηματιστεί για τις πυρκαγιές στη Μάνη και στα Κύθηρα του 2017 διέταξαν οι εισαγγελίες Καλαμάτας και Πειραιά, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το απόσπασμα που έγινε αφορμή για επανέλεγχο των δικογραφιών ήταν ότι ο επιπυραγός που είχε αναλάβει την σύνταξη πορίσματος για την πυρκαγιά στο Μάτι ως πραγματογνώμονας κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλές για δυσμενή μετάθεση και κυριότερα η αναφορά του συνομιλιητή του σε αντιδικία.

Ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής φέρεται να λέει στον κ. Λιότσιο πως οι φωτιές στην Μάνη και τα Κύθηρα δεν αντιμετωπίστηκαν επαρκώς, εξαιτίας υπηρεσιακών αντιδικιών μεταξύ στελεχών του Σώματος.

 

«Έτσι γίνονται τα παιχνίδια. Έτσι έγιναν πέρυσι τα παιχνίδια με τον Καπέλιο (σ.σ. πρώην αρχηγό του Π.Σ.) και τον Βασιλειάδη (σ.σ. πρώην υπαρχηγό Επιχειρήσεων). Για να καθαρίσει ο Καπέλιος τον Βασιλειάδη τον άφησε και στα Κύθηρα χωρίς εναέρια και στη Μάνη χωρίς εναέρια. Τόσοι είναι οι φάκελοι στους εισαγγελείς του Γυθείου και του Πειραιά. Έτσι παίζεται το παιχνίδι», φέρεται να λέει ο κ. Ματθαιόπουλος στον κ. Λιότσιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:efsyn.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.