Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020

fb gray

Άγρια δολοφονία στα Φιλιατρά: Πιθανό συνεργό του 34χρονου Πακιστανού ψάχνει η αστυνομία

Κάμερες και μαρτυρίες, οδήγησαν την αστυνομία στον δολοφόνο της 57χρονης, μέσα στο σπίτι της, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας - Θύμα ληστείας είχε πέσει στο παρελθόν η άτυχη γυναίκα
Συγκλονισμένη παραμένει η Μεσσηνία από το έγκλημα στα Φιλιατρά, που είχε σαν θύμα μια 57χρονη γυναίκα και θύτη έναν Πακιστανό, που εργαζόταν για εκείνη, στα θερμοκήπιά της.

Όπως έγινε γνωστό, ο 34χρονος Πακιστανικής καταγωγής είχε απολυθεί πρόσφατα από τα θερμοκήπια και εκείνος, προφανώς αυτός θυμωμένος από την εξέλιξη αυτή, προέβη στην αποτρόπαια πράξη του. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να υπήρχε και συνεργός του δράστη στο έγκλημα.

Καταλυτικό ρόλο στην εξιχνίαση του εγκλήματος έπαιξαν οι κάμερες που είναι τοποθετημένες έξω από το σπίτι της 57χρονης γυναίκας. Η γυναίκα σύμφωνα με την αστυνομία είχε πολλά τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν το υλικό από τις κάμερες του σπιτιού της αλλά και τις καταθέσεις που πήραν από το φιλικό και επαγγελματικό της περιβάλλον.

Από την αρχή, είχε διαφανεί πως ο δράστης του εγκλήματος φαίνεται να γνώριζε το χώρο και να κινήθηκε αστραπιαία. Ο δράστης φαίνεται να μπήκε από το πίσω μέρος του σπιτιού, σπρώχνοντας μια πόρτα, και να διέφυγε από την κεντρική είσοδο. Το εσωτερικό του σπιτιού είχε ίχνη μικρής αναστάτωσης.

Αξίζει, επιπλέον, να σημειωθεί ότι τον Απρίλιο του 2013 η άτυχη 57χρονη, η αδερφή της και η μητέρα τους -που τότε ζούσε- είχαν πέσει θύματα άγριας ληστείας μέσα στο σπίτι τους, όταν ληστές είχαν εισβάλει σπάζοντας τα παράθυρα. Οι αστυνομία είχε καταφέρει να συλλάβει τότε τους δράστες οδηγώντας στη δικαιοσύνη 3 άτομα αλβανικής καταγωγής.

πηγή: protothema.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.