Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

fb gray

Κερατσίνι: Απομακρύνθηκε με τη συνδρομή του στρατού η χειροβομβίδα που βρέθηκε σε κατάστημα

Χωρίς απρόοπτα έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει το πρωί της Κυριακής στις Αρχές μετά τον εντοπισμό χειροβομβίδας στο Κερατσίνι, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.

Η χειροβομβίδα αμυντικού τύπου ανατολικής προέλευσης, η οποία εντοπίστηκε σε πλυντήριο οχημάτων, απομακρύνθηκε με τη συνδρομή πυροτεχνουργών του στρατού

Στο σημείο είχε σπεύσει και ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας.

Επιπλέον, από τις 2:30 το μεσημέρι αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία στη λεωφόρο Γ. Λαμπράκη στο Κερατσίνι, που είχε αποκλειστεί από το πρωί και στα δύο ρεύματα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, όλα ξεκίνησαν στις 4 τα ξημερώματα όταν γείτονες των ιδιοκτητών του πλυντηρίου αυτοκινήτων τους ειδοποίησαν πως κάποιος προσπαθεί να παραβιάσει το μαγαζί τους.

Το ζευγάρι έσπευσε άμεσα στο κατάστημα όπου αντίκρισε τη σπασμένη τζαμαρία.

Η σύζυγος μπήκε στο μαγαζί και ξεκίνησε να συμμαζεύει τα σπασμένα. Χωρίς να το αντιληφθεί μάζεψε από το πάτωμα και την περόνη της χειροβομβίδας η οποία ήταν στο πάτωμα λίγο παραπέρα απασφαλισμένη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: cnn.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.