Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

fb gray

Πασίγνωστος επιχειρηματίας οργάνωσε πάρτι στη Μύκονο χωρίς να τηρούνται μέτρα προστασίας

Εξαιρετικά αλγεινές εντυπώσεις, σε μια περίοδο όπου η κρίση του κοροναϊού επανέρχεται, έχει προκαλέσει το πάρτι που διοργάνωσε γνωστός επιχειρηματίας στη Μύκονο. Πρόκειται για μια prive εκδήλωση σε μέρος που κρατήθηκε μυστικό από τον πολύ κόσμο και μόνον οι καλεσμένοι γνώριζαν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όχι μόνο δεν τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής που υπάρχουν λόγω του κοροναϊού, αλλά ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συνωστισμός και να πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον.

Ο πασίγνωστός επιχειρηματίας αψήφησε κάθε κίνδυνο προκειμένου να διασκεδάσει με τους φίλους του και να κερδίσει χρήματα. Και δεν φρόντισε να τηρηθούν οι βασικοί κανόνες που έχουν ορίσει οι λοιμωξιολόγοι.

Η πρόσκληση που διακινήθηκε σε συγκεκριμένο κοινό

Προκειμένου μάλιστα να αποφύγει τυχόν ελέγχους και πρόστιμα αλλά και συνέπειες, δεν ανακοινώσε την τοποθεσία του πάρτι αλλά φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο την ίδια μέσα με δεύτερο μήνυμα τονίζοντας μάλιστα πως το μήνυμα δεν πρέπει να διαδοθεί.

Το ειδικό βραχιολάκι που φορούσαν οι καλεσμένοι του πάρτι

Η πρόσκληση αλλά και αποκλειστικά πλάνα δημοσιεύτηκαν στο parapolitika.gr κι επιβεβαιώνουν την απαράδεκτη πρωτοβουλία του επιχειρηματία με το πάρτι σε εξέλιξη και τον κόσμο χωρίς μάσκες να διασκεδάζουν σε απόλυτο συνωστιμό. Φρόντισαν μάλιστα κάποιοι να ανεβάσουν και στο Instagram βίντεο αδιαφορώντας για την πανδημία που έχει ξεσπάσει παγκοσμίως.

Τα πάρτι στη Μύκονο, που διατηρούνται μυστικά και διοργανώνονται σε κλειστό κύκλο, είναι γνωστά πλέον σε όλους. Δίνονται εκατοντάδες ευρώ για ένα εισιτήριο, όμως, οι διοργανωτές, όπως ο παραπάνω επιχειρηματίας, δεν τηρούν κανένα μέτρο. Αλλά δεν υπάρχει και κανένας έλεγχος παρά τις συνεχείς καταγγελίες που γίνονται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: in.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.