Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

fb gray

Μαχαίρια, κινητά και χάπια στις φυλακές Χανίων και Νιγρίτας

Έφοδος στις φυλακές Χανίων και Νιγρίτας έφερε στο φως αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα και χάπια άγνωστης σύστασης, τα οποία και κατασχέθηκαν. Ειδικότερα, σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στις φυλακές Νιγρίτας οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε κελιά, με τη συνδρομή της εξωτερικής φρουράς, και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και ακουστικά.

Παράλληλα, στις φυλακές Χανίων, οι έρευνες έγιναν σε όλα τα κελιά και τους κοινόχρηστους χώρους της Ε’ Πτέρυγας Β΄ Ακτίνας, με τη συνδρομή εξωτερικών φρουρών και ενός αστυνομικού της εξωτερικής φρουράς, όπου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Επτά μαχαίρια εκ των οποίων τα 6 αυτοσχέδια, μεταλλική λάμα και ράβδος, 23 κιλά μείγματος για την παρασκευή αλκοολούχου ποτού, 2 αυτοσχέδιες αντιστάσεις ρεύματος, κάρτα εγγραφής δεδομένων, φορτιστή USB και χάπια των οποίων η σύσταση εξετάζεται.

Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν άμεσα οι τοπικές αστυνομικές Αρχές και οι αρμόδιοι εισαγγελείς, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.