Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

fb gray

Θα κρατούσαν ομήρους αστυνομικούς! Πώς αποφεύχθηκε το μακελειό στις φυλακές της Κέρκυρας

Ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους θα κρατούσαν οι ισοβίτες, που θα επιχειρούσαν ένοπλη και μαζική απόδραση από τις φυλακές της Κέρκυρας, πλην όμως και έπειτα από πληροφορίες τις Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι Αρχές κατάφεραν στην κυριολεξία να αποσοβήσουν το μακελειό.

powered by Rubicon Project


Έπειτα από έρευνα που έγινε από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Κέρκυρας, της ΕΚΑΜ, της Αντιτρομοκρατικής και σωφρονιστικών υπαλλήλων, εντοπίστηκαν σε κοινόχρηστους χώρους στις πτέρυγες Ε και Ζ δυο πιστόλια με γεμιστήρες, το ένα μάλιστα με σιγαστήρα.

Θα έκαναν τους αστυνομικούς… ασπίδα!
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται πως τα πιστόλια θα τα χρησιμοποιούσαν βαρυποινίτες Έλληνες και Αλβανοί, προκειμένου να κρατήσουν ομήρους Σωφρονιστικούς υπαλλήλους, να τους χρησιμοποιήσουν ως “ασπίδα” και στην συνέχεια με τα κλειδιά ανά χείρας να διαφύγουν μαζικά από τις δυο πτέρυγες.

 

Μάλιστα, αστυνομικοί που έχουν γνώση των ερευνών, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ακόμα και του μακελειού κατά την μαζική απόδραση βαρυποινιτών Ελλήνων και Αλβανών, οι περισσότεροι μέλη τις Αλβανικής Μαφίας κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονίες, στην περίπτωση που στέκονταν εμπόδιο στα σχέδια τους σωφρονιστικοί υπάλληλοι ή αστυνομικοί της εξωτερικής φρουράς των φυλακών.

Ωστόσο αυτό που προβληματίζει τους ερευνητές τις Αστυνομίας, είναι το πώς πέρασαν τα όπλα στην φυλακή και κυρίως αυτοί που τα είχαν στην κατοχή τους, πώς κατάφεραν να τα κρύψουν σε κοινόχρηστους χώρους του Σωφρονιστικού καταστήματος: “….στεκόμαστε ερευνητικά στο πως μπήκαν και κυρίως το πως κατάφεραν οι κάτοχοι των όπλων να τα κρύψουν σε κοινόχρηστο χώρο τις φυλακής, κάτι που αν μη τι άλλο απαιτεί διευρυμένες συνεργασίες….”, λέει με νόημα στο Newsit.gr αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Click4More: Αυτά είναι τα πιστόλια και τα μαχαίρια που βρέθηκαν μέσα στις φυλακές της Κέρκυρας – Οργάνωναν αιματηρή απόπειρα απόδρασης!

 

Οι αστυνομικοί έφτασαν σε αυτή την αποκάλυψη για την αιματηρή απόδραση που θα επιχειρούσαν βαρυποινίτες και ισοβίτες, έπειτα από έρευνες που πραγματοποιούσε όλο αυτό το διάστημα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία είχε σαφείς πληροφορίες, για αιματηρή απόδραση και μάλιστα από “μεγάλα κεφάλια” του υποκόσμου.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία, με τα εξελιγμένα τεχνικά μέσα που διαθέτει κατάφερε να διασταυρώσει τις πληροφορίες και μάλιστα να διαπιστώσει πως στις φυλακές της Κέρκυρας, είχαν περάσει στα χέρια κρατουμένων ακόμα και όπλα, που θα χρησιμοποιούνταν βραδυνές ώρες για μαζική απόδραση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:newsit.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.