Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

fb gray

Ταξιδιωτική οδηγία από την Ολλανδία: Σε καραντίνα όσοι επιστρέφουν από τα ελληνικά νησιά

Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ολλανδίας για τα ελληνικά νησιά, τοποθετώντας τα στην πορτοκαλί λίστα.

 

Όπως αναφέρει το nltimes.nl το ΥΠΕΞ λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων αποφάσισε να αλλάξει την απόφαση για τα ταξίδια στα νησιά της χώρας μας και να επιβάλλει καραντίνα σε όσους επιστρέφουν από τις διακοπές τους.

Αυτό έχει να κάνει με την αύξηση των ατόμων που προσβάλλονται από τον κορονοϊό, ενώ έκαναν διακοπές σε ένα ελληνικό νησί, ανέφερε το υπουργείο. Η απόφαση ισχύει από σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου.

Όλοι όσοι επιστρέφουν στην Ολλανδία από ένα από τα ελληνικά νησιά θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα στο σπίτι τους για δέκα ημέρες.

Οι ταξιδιωτικές συμβουλές για την Πελοπόννησο και την ηπειρωτική Ελλάδα παραμένουν με κωδικό κίτρινο. Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπονται τα ταξίδια αναψυχής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:enikos.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.