Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

fb gray

Θρίλερ στη λαχαναγορά του Ρέντη- Αιγύπτιος εργοδότης άρπαξε Έλληνα υπάλληλο

Θρίλερ στη λαχαναγορά του Ρέντη με την αρπαγή Έλληνα υπαλλήλου, από τον Αιγύπτιο εργοδότη του και τρεις συμπατριώτες του. Ο υπάλληλος από την Κρήτη, κατήγγειλε ότι ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης της αποθήκης, λόγω οικονομικών διαφορών που είχε με τον Κρητικό, ισχυρίζεται ότι ο υπάλληλος του χρωστούσε 20.000 ευρώ, δεν πήγε στην Αστυνομία και θέλησε να λύσει μόνος του το πρόβλημα.

Έτσι, το Σάββατο, τον άρπαξε με άλλους τρεις Αιγύπτιους και αφού τον κλείδωσε στην αποθήκη του είπε ότι δεν θα τον αφήσει αν δεν του δώσει τα λεφτά. Ο Κρητικός επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο και ζήτησε να του δώσει 5.000 ευρώ με αποτέλεσμα ο συγγενής να καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Άνδρες του τμήματος Μοσχάτου έφθασαν στο σημείο όπου διαπίστωσαν ότι οι Αιγύπτιοι είχαν αφήσει τον Κρητικό, τους πέρασαν χειροπέδες και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία με την κατηγορία της αρπαγής κατά συναυτουργία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr- Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.