Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

fb gray

Κορονοϊός-Πετράλωνα: Κλείνει προσωρινά κατάστημα σούπερ μάρκετ λόγω κρούσματος

Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας καταστήματος σούπερ μάρκετ της ΑΒ Βασιλόπουλος, στα Πετράλωνα, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο, ανακοίνωσε η εταιρεία.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, "η ΑΒ Βασιλόπουλος με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών της, ενημερώνει ότι το κατάστημα ΑΒ Πετραλώνων, στην οδό Κειριάδων 12, θα παραμείνει κλειστό λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος σε εργαζόμενο".

Η εταιρεία επισημαίνει πως "βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε άμεση επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και ακολουθώντας τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες υγειονομικές ενέργειες και η ενδελεχής απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος. Παράλληλα, η εταιρία έχει ενημερώσει τους εργαζόμενους και έχει φροντίσει να υποβληθούν όλοι σε τεστ για COVID 19".

Σημειώνεται ότι για τις ημέρες που το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, "οι πελάτες της περιοχής θα μπορούν να εξυπηρετούνται από γειτονικά καταστήματα ή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος AB eshop".

Η ανακοίνωση καταλήγει με την επισήμανση ότι "η ΑΒ Βασιλόπουλος διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει όπως πάντα, να τηρεί αυστηρά όλα τα μέτρα και τα πρωτόκολλα υγιεινής όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και τις Αρμόδιες Αρχές".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:enikos.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.