Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

fb gray

Ξεπέρασαν τα 400 τα κρούσματα στην Κρήτη - Θετικός γιατρός στο Ηράκλειο

Δεκατέσσερα νέα κρούσματα του covid-19 ανακοίνωσε το τελευταίο 48ωρο στην Κρήτη ο ΕΟΔΥ - Ξεπέρασαν τα 400 τα κρούσματα στο νησί - Θετικοί στον κορονοϊό γιατρός του Βενιζελείου Νοσοκομείου αλλά κι ένας αστυνομικός.
Σύμφωνα με την επίσημη κυβερνητική ενημέρωση για τα κρούσματα του κορονοϊού, στην Κρήτη από την αρχή της πανδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 413 επιβεβαιωμένα περιστατικά.

Ανάμεσα σε αυτούς, είναι κι ένας γιατρός του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο ο οποίος βρέθηκε θετικός σε τεστ που του έγινε μόλις επέστρεψε από διακοπές στην Μήλο.

Για το κρούσμα έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και έχει γίνει η ιχνηλάτηση των επαφών του γιατρού και αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ που έχουν διενεργηθεί.

 

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, θετικός στον ιό βρέθηκε κι ένας αστυνομικός που υπηρετεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Ο αστυνομικός φαίνεται ότι είχε επαφές με θετικό κρούσμα και βρίσκεται σε κατ'οίκον περιορισμό με ήπια συμπτώματα.

Στο μεταξύ, 14 νέα κρούσματα ανακοίνωσε στην Κρήτη ο ΕΟΔΥ το τελευταίο 48ωρο. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή και το Σάββατο ανακοινώθηκαν τέσσερα κρούσματα στο Ηράκλειο, 7 στο Ρέθυμνο, 2 στα Χανιά κι ένα στο Λασίθι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:efsyn.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.