Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

fb gray

Ξύπνιοι 45 ώρες για ένα δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο

Διαγωνισμό πραγματοποίησε μια αεροπορική εταιρεία στο αεροδρόμιο του Βίλνιους, με έπαθλο δωρεάν εισιτήρια προς το Παρίσι, με τον όρο οι συμμετέχοντες να μείνουν ξύπνιοι σε αεροπορικά καθίσματα για 45 ώρες.

Οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας δεν επιτρεπόταν να κλείσουν τα μάτια τους για παραπάνω από πέντε λεπτά, όμως μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα smartphones και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, να διαβάσουν βιβλία και να μιλούν μεταξύ τους.

Κάθε δύο ώρες τους επιτρεπόταν να σηκωθούν για να ξεμουδιάσουν, να πάνε τουαλέτα ή να φάνε.Η διάρκεια της δοκιμασίας προήλθε από την ιδέα ότι μία πτήση γύρω από τον κόσμο διαρκεί 45 ώρες.

Από τους 12 συμμετέχοντες, τέσσερα άτομα κατάφεραν να κερδίσουν δωρεάν εισιτήριο για το Παρίσι και ένα ακόμη κέρδισε το μεγάλο βραβείο, που σημαίνει ότι στο ταξίδι μπορεί να πάρει μαζί του ένα ακόμη άτομο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγη:in.gr

Πολιτική Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης μας. Δε μοιραζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.