Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Συγκλονίζει ο διάλογος της 28χρονης με την Άμεση Δράση – «Θέλω ένα περιπολικό στο σπίτι μου»

δολοφονια Αγιιοι αναργυροι

Advertisement

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους και μάλιστα κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου είχε πάει η άτυχη 28χρονη για να καταγγείλει τον 39χρονο δράστη και πρώην σύντροφό της.

Το βράδυ της Δευτέρας (1/4), η γυναίκα πήγε μαζί με έναν φίλο της στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει τον 39χρονο επειδή τον είχε δει να την περιμένει έξω από το σπίτι της. Την ώρα που καλούσε την Άμεση Δράση, της επιτέθηκε ο 39χρονος ο οποίος είχε στήσει καρτέρι θανάτου και την σκότωσε εν ψυχρώ.

Η αστυνομικός είπε ότι μπορεί να επικοινωνήσει η ίδια με το 100 αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα είπε πως θα τηλεφωνήσει εκείνη στην Άμεση Δράση. Βεβαίως, αν είχε τηλεφωνήσει η αστυνομικός θα άνοιγε “κάρτα” στην Άμεση δράση και πιθανόν να ερχόταν πιο γρήγορα το περιπολικό.

Ο διάλογος της 28χρονης με την Άμεση Δράση

Έτσι, όταν η 28χρονη βγήκε από το αστυνομικό τμήμα, τηλεφώνησε στο 100. Έδωσε τα στοιχεία της και περιέγραψε όσα είχαν προηγηθεί.  Ακολούθησε ο εξής διάλογος, σύμφωνα με το MEGA.

Θύμα: Θέλω περιπολικό

Αστυνομία: Πού θέλετε να μεταβεί;

Θύμα: Στο σπίτι μου. Θα πάω εκεί με ΙΧ φίλου μου.

Αστυνομία: Που είναι η διεύθυνση, σε ποια ώρα θα είστε εκεί;

Την ώρα που γινόταν η συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ., η 28χρονη δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση. Από την άλλη άκρη της γραμμής, ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης άκουγε τα ουρλιαχτά της άτυχης γυναίκας για κάποια δευτερόλεπτα, μέχρι να πέσει το κινητό και να κοπεί το νήμα της ζωής της.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement