Katerina Valsamidi

Κατερίνα Βαλσαμίδη

Η Κατερίνα Βαλσαμίδη είναι Certified Coach με ειδίκευση στο Executive, Business & Team Coaching και εργάζεται ως Senior Learning & Development Associate, Mentor & Coach.

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει Diploma στο Evidence-Based Coaching EMCC & AC Accredited απο το Athens Coaching Institute, Certificate in Coaching – AC Accredited απο το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Certificate in Public Relations & Communication απο το Hellenic-American University.

Έχει περισσότερα από 17 χρόνια εργασιακή εμπειρία, ενώ τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται στο τμήμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού πολυεθνικής εταιρείας έχοντας συμβάλει στον σχεδιασμό, εκτέλεση και υποστήριξη εκατοντάδων επιτυχημένων εκπαιδεύσεων και στην παροχή Internal Coaching στα στελέχη.

Από το 2016 παρέχει Coaching υπηρεσίες σε ελεύθερους επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων και ιδιώτες που επιθυμούν την επαγγελματική & προσωπική τους εξέλιξη. Η προσέγγιση της είναι Συνθετική και προσαρμοζόμενη στις ανάγκες του εκάστοτε ατόμου και οργανισμού.

Τα ενδιαφέροντα της επικεντρώνονται κυρίως στο Business Coaching και στη συνολική & παράλληλη ανάπτυξη και ευημερία ατόμου-ομάδας-οργανισμού.