Δημήτρης Κόκοτας: Θα προσπαθήσουν να τον αποσωληνώσουν οι γιατροί

ΚΟΚΟΤΑΣ

Advertisement

Διασωληνωμένος για τέταρτη μέρα παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα. «Οι γιατροί είπαν ότι πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή, χρειάζεται χρόνο», είπε η γυναίκα του δημοφιλούς τραγουδιστή στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει καθημερινά μάχη για τη ζωή του μετά το έμφραγμα που υπέστη, με τη σύζυγό του, Κατερίνα Πετράκη, να βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή. Η αγωνία της κορυφώνεται όσο οι μέρες περνάνε και περιμένει ένα καλό νέο.

«Οι γιατροί μας είπαν ότι ήταν μία δύσκολη περίπτωση, πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή χρειάζεται χρόνο. Δεν μας λένε λεπτομέρειες και το βρίσκω λογικό», ανέφερε η σύζυγος του τραγουδιστή.

Τη Δευτέρα (01.04.2024), οι γιατροί θα προσπαθούσαν να αποσωληνώσουν τον Δημήτρη Κόκοτα μετά από τέσσερα 24ωρα που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Έχει έναν δυνατό οργανισμό αυτές είναι οι πληροφορίες που έχουμε απλά ότι θα πάρει πολύ χρόνο και το κομμάτι που να αφορά το να τον ξυπνήσουν, ότι θα γίνει πολύ αργούς ρυθμούς και όχι ακόμα από όσο ξέρουμε αυτή την στιγμή που μιλάμε γιατί τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή και εύχομαι αν αλλάξει κάτι να είναι προς το καλύτερο», τόνισε η γυναίκα του.

Ο Δημήτρης Κόκοτας ένιωσε μία αδιαθεσία το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 28 Μαρτίου, στις πρόβες που έκανε για το «Just the 2 of us». Ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στους συνεργάτες του, χωρίς να έχει νιώσει προηγουμένως κάτι που να τον ανησυχήσει.

«Δεν είχε κανένα θέμα, καμία ενόχληση, καμία ένδειξη κούρασης, ή να έχει διάθεση, όσον αφορά την θερμοκρασία, ας πούμε να κρυώνει ή να ζεσταίνετε σε στιγμές που δεν δικαιολογείται.

01.50 Από το πρωί γυμναστική, πρόβα, έφυγε κατευθείαν για το JUST και αυτό, τίποτα άλλο», είπε η σύζυγός του.

Βελτιωμένη η υγεία του

Η υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, παρουσιάζει βελτίωση, αν και, όπως προαναφέρθηκε, δεν έχει σταθεροποιηθεί πλήρως.

Είναι ακόμη διασωληνωμένος και μέσα στο επόμενο τριήμερο – σημειώνουν οι ίδιες πληροφορίες – οι γιατροί θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν, με σκοπό να τον αποδεσμεύσουν από τον αναπνευστήρα και να εκτιμήσουν αν και σε ποιο βαθμό έχουν επηρεαστεί οι λειτουργίες του.

Το ευχάριστο είναι πως οι δύο αξονικές που έγιναν είναι πολύ καλές και δεν δείχνουν την παρουσία βλάβης από την ανακοπή.

Η πιθανότητα να διαπιστωθεί βλάβη όταν θα ξυπνήσει είναι μικρή, εκτιμούν οι γιατροί, αλλά δεν αποκλείεται.

8 λεπτά έμεινε χωρίς καρδιακό παλμό

Επί 8 ολόκληρα λεπτά ο γνωστός τραγουδιστής έμεινε χωρίς καρδιακό παλμό μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο «Γεννηματάς». Οι διασώστες κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή και να διασωληνωθεί άμεσα.

«Οι γιατροί μας λένε ότι το σώμα του, τα κιλά του ο οργανισμός του, βοηθάνε. Ένας υγιής οργανισμός, σίγουρα μπορεί να ανταπεξέλθει πιο εύκολα αλλά πάντα υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες, αυτό μας λένε».

Η οικογένειά του αλλά και οι στενοί του συνεργάτες περιμένουν καθημερινά τα νεότερα για την υγεία του ελπίζοντας σε μία καλή εξέλιξη.

«Είναι μεγάλο σοκ. Το έχω πει χίλιες φορές δεν μπορώ δηλαδή ακόμα να το πιστέψω και να το συνειδητοποιήσω ότι μιλάμε για τον Δημήτρη αυτή την στιγμή. Είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί. Θέλει ψυχραιμία, θέλει δύναμη πραγματικά», σημείωσε η Κατερίνα Πετράκη.

Η σύζυγός του προσεύχεται για εκείνον περιμένοντας να του μιλήσει ξανά και να επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν σημάδια βελτίωσης και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα στο Live News

«Εγώ κρατάω την αισιοδοξία μου, ειδικά τώρα την χρειάζομαι. Εύχομαι απλά να γυρίσει σπίτι και να περάσει αυτό το κακό όνειρο. Έτυχε και σε μας, όπως και σε τόσο κόσμο. Ήταν προσεκτικός με την υγεία του αλλά δεν έχει εμμονή. Όταν ένιωθε κάτι δεν το αμελούσε».

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement