Μάρεα Λαουτάρη

Μάρεα Λαουτάρη

Η Μάρεα Λαουτάρη σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε Μaster στην Επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο του Manchester στην Αγγλία. 

Εργάστηκε για περισσότερα από 15 χρόνια ως στέλεχος στον τομέα της Εταιρικής Επικοινωνίας σε κορυφαίες εταιρίες όπως η Bold / Ogilvy & Mather, η PubliCom / Spot Thompson, η Rolls-Royce, η Apivita και η Coca-Cola Hellas (Public Affairs στις χώρες της Μεσογείου).

Έχοντας πάντα ως πάθος και γνώμονα τον άνθρωπο και την ποιότητα της ζωής του, ένα σοβαρό θέμα υγείας το 2010 την ώθησε να κάνει “στροφή” στην καριέρα της και να εκπαιδευτεί στις ΗΠΑ, στον τομέα του Coaching και της Στρατηγικής Παρέμβασης. 

Είναι η πρώτη Πιστοποιημένη Coach Στρατηγικής Παρέμβασης στην Ελλάδα από τον παγκοσμίου φήμης Coach Tony Robbins και την κορυφαία ψυχοθεραπεύτρια Cloe Madanes. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην Αγγλία από τον Dr. Richard Bandler, δημιουργό του Neuro Linguistic Programming (NLP), τον Paul McKeena και από τον δημιουργό της τεχνικής Gold Counselling Dr. Georges Philips. Κάθε χρόνο τα τελευταία 8 χρόνια συμμετέχει στο 4ημερο παγκόσμιο σεμινάριο “Unleash The Power Within” του Tony Robbins μαζί με εκατοντάδες πελάτες της που ενδιαφέρονται για θέματα προσωπικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Έχει ιδρύσει την εταιρία 1+1=2 Life & Business Coaching με έδρα την Αθήνα και συνεργάζεται με ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω Σεμιναρίων, Life Coaching Labs και ατομικών συνεδριών σε θέματα Προσωπικής Ανάπτυξης, εξέλιξης ή αλλαγής καριέρας, βελτίωσης Επικοινωνίας και οικογενειακών σχέσεων με σκοπό την επίτευξη υψηλών στόχων και την ουσιαστική πρόοδο των ανθρώπων. 

Συνεργάζεται σε προγράμματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης νέων, όπως το πρόγραμμα “Journey2Jobs” που στόχο είχε την απορρόφηση αποφοίτων Σχολών Θετικών Επιστημών στην αγορά εργασίας, που χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Σ. Νιάρχος.

Η Μάρεα είναι ειδική συνεργάτης σε ΜΜΕ σε θέματα που αφορούν στον άνθρωπο. Τα τελευταία 2 χρόνια παρουσιάζει τη στήλη “Meet the Life Coach” στην εκπομπή “Dot” του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ. Συνεργάζεται επίσης με το τηλεοπτικό κανάλι One και το διαδικτυακό site Queen Plus μέσω του προσωπικού της blog “You Matter”.

Είναι ευαισθητοποιημένη στα θέματα αδέσποτων ζώων ενώ πρόσφατα πιστοποιήθηκε στον τομέα Pet Psychology που στόχο έχει την αποκατάσταση των σκύλων και την εκπαίδευση των ανθρώπων.

Η Μάρεα είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο 7 ετών.