«Κλειδώνει» η υποψηφιότητα Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

beleris nd evropsifodeltio

Advertisement

Λίγες ώρες απομένουν για την επίσημη ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας το απόγευμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη.

Η επιλογή Μπελέρη αποτελεί προσωπικό στοίχημα του προέδρου του κυβερνώντος κόμματος, καθώς θέλει να στείλει ένα σαφές μήνυμα και ταυτόχρονα να αυξήσει την δυναμική του ψηφοδελτίου.

Επίσης, θα πρέπει να θεωρείται απολύτως βέβαιη η υποψηφιότητα της Ελεωνόρας Μελέτη.

Προηγουμένως έχουν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες των δημοσιογράφων Γιώργου Αυτιά και Νίκου Στέφου, όπως και της Νουρτζάν Σούλογλου, γιατρού.

Η Νέα Δημοκρατία είχε ανακοινώσει στις 22 Μαρτίου τα 28 πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου.

Ανάμεσά στα κορυφαία ονόματα, που είχαν ανακοινωθεί είναι η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Πύρρος Δήμας, η Νόνη Δούνια, ο Θανάσης Εξαδάκτυλος, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Δημήτρης Τσιόδρας, η Βούλα Πατουλίδου και η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Σταυροδρόμι οι κάλπες του Ιουνίου»
Το μήνυμα το οποίο εκπέμπει η Κυβέρνηση είναι πως οι κάλπες του Ιουνίου αποτελούν ένα σταυροδρόμι και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από τους πολίτες.

Είναι μια σημαντική εθνική κάλπη και τονίζουν πως οι πολίτες θα πρέπει να θυμηθούν ποιος υπηρέτησε το εθνικό συμφέρον και το τι έγινε στη χώρα κατά τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά σε μία περίοδο κατά την οποία η αντιπολίτευση «έχει χάσει την μπάλα» σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη.

 

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement