Μητσοτάκης: Πετύχαμε πολλά – Πρέπει να λύσουμε γόρδιους δεσμούς του παρελθόντος

MITSOTAKIS 0103 TT

Advertisement

«Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει ως Πολιτεία και Κοινωνία. Χρειάζεται να γίνουν πολλά ακόμη σε όλα τα επίπεδα για να λύσουμε «γόρδιους δεσμούς» που έρχονται από το παρελθόν» αναφέρει μεταξύ άλλων στην εβδομαδιαία ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή και την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο Μητσοτάκης εύχεται «χρόνια πολλά» και καλεί τους Έλληνες «να φτιάξουμε ακόμη πιο στέρεους και ανθεκτικούς δημοκρατικούς θεσμούς, να διορθώσουμε διαχρονικές παθογένειες και νοοτροπίες που μπλοκάρουν την ανοικοδόμηση της ισχυρής Ελλάδας του αύριο».

«Σ’ αυτήν την κοινή μάχη χρειαζόμαστε όλοι, γιατί -θα το ξαναπώ- μόνο οι ενωμένοι λαοί μπορούν να ξεπερνούν τις δυσκολίες» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του αναφέρεται ακόμη στην επίσκεψή του στον Καναδά, στην επιστολική ψήφο, στην εφαρμογή myAADEapp, στη διαδικασία διασύνδεσης των επιχειρήσεων με τα συστήματα POS που, όπως λέει, προχωράει και στη «νέα έκθεση της Ομάδας των Κρατών κατά της διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης-GRECO που αναγνωρίζει τη σημαντική πρόοδο της Ελλάδας στην αντιμετώπισή της».

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement